Wie zijn wij

Mijn naam is Maaike Welle en ik ben de praktijkhouder van praktijk Ontdek. Vanuit mijn achtergrond in het (speciaal)onderwijs, zowel als leerkracht, remedial teacher en als behandelcoördinator, heb ik veel kinderen leren kennen met leer- en gedragsproblemen. Ik heb ervaren dat het noodzakelijk is om goed te kijken, te ontdekken, te praten en te observeren om te weten te komen op welke manier het kind het beste tot zijn recht komt. Elk kind (en gezin) heeft zijn eigen verhaal, mogelijkheden en talenten. Dit te ontdekken en samen met ouders en leerkrachten puzzelen en vinden van oplossingen en mogelijkheden spreekt mij aan. Vanuit deze interesse en na het afronden van mijn opleiding tot gezondheidszorg psycholoog ben ik in 2014 Praktijk Ontdek! gestart. 

Naast deze kennis neem ik mijn eigen ervaring met de dynamiek van mijn gezinsleven (met drie kinderen in de basis- en middelbareschoolleeftijd), alsmede mijn brede interesse en leergierigheid mee naar de praktijk. 

Inmiddels bestaat het team uit tien orthopedagogen/GZ-psychologen en worden we ondersteund door een administratieve kracht.

Team

Maaike Welle
orthopedagoog / GZ psycholoog

Judith Greuters
orthopedagoog / Kinder- en Jeugdpsycholoog i.o. NIP

Milou Graave
orthopedagoog / Kinder- en Jeugdpsycholoog i.o. NIP

Chantal Crooijmans
orthopedagoog

Emma van Ee-Roelofs
orthopedagoog / Cognitief gedragstherapeut VGCt / i.o. tot Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

Femke van Cuijlenborg
orthopedagoog

Romy van de Ven
orthopedagoog

Iris van der Ven
orthopedagoog-generalist

Silke Jansen
orthopedagoog

Karlijn Philipsen
orthopedagoog

Brenda Oude Grave
administratief medewerker

Suzanne Franssen
stagiaire